دادههای این دستگاه
همه اطلاعات فقط روی همین دستگاه ذخیره میشود و هیچجا همگامسازی نمیشود. با پاک کردن دادههای مرورگر، اطلاعات از بین میرود.
وضعیت ذخیرهسازی