مشخصات فایل را کامل کنید
همه اطلاعات فقط روی همین دستگاه ذخیره میشود و هیچجا همگامسازی نمیشود. با پاک کردن دادههای مرورگر، اطلاعات از بین میرود.
عکسها فقط روی همین دستگاه ذخیره میشوند. عکس اول به عنوان عکس اصلی نمایش داده میشود.